Som en del af tilmeldingsgebyret er også inkluderet mulighed for at overnatte i enten Ebberup hallen eller campere på den bagved liggende boldbane.

Overnatning i hallen

Før, under og efter løbet vil der være mulighed for at sove i Ebberup Hallen. Hallen vil være åben i tidsrummet fredagen før løbet kl. 15.00 til søndag efter løbet til kl. 15.00. Man skal selv medbringe sovegrej; madras/liggeunderlag og sovepose/dyne/hovedpude. Der skal både fredag og lørdag aften/nat være stille i hallen i tidsrummet 23-07, samt søndag 11-15.

20180609_113341

Overnatning i telt/campingvogn/autocampere

Det er muligt at overnatte i telt/campingvogn på de tilstødende boldbaner bag Ebberup Hallen.

Ved indkørsel til banerne henvises til boldbanen til venstre (se kort over løbsområdet HER). Af hensyn til banernes beskaffenhed forbeholder vi os retten til at aflyse denne mulighed i tilfælde af meget blødt underlag (Denne aftale er indgået med Assens Kommune. Vurderingen af banernes tilstand gøres af Ebberup Hallernes ledelse).

Bemærk, der vil ikke være strøm på pladsen. Vi anbefaler derfor, at man har opladet alle aggregater; lygter, cykelcomputere mv. hjemmefra.

Autocampere skal parkere på Ebberup Skole. Der henstilles til, at man ikke blokerer for brandvejen. Dette vil være angivet med skilte. Bemærk, der vil ikke være strøm på pladsen.

Af hensyn til bestemmelser vedrørende brand skal der være mindst 3 meter til nærmeste telt/campingvogn.

20180701_070055