Velkommen til RAD X – Powered By Nordisk

Epic off road adventure & race – 29. JULI – 1.AUGUST 2021

Er du klar til et af de mest krævende cykelløb i Danmark. Løbet er 400, 600, eller 900 kilometer langt. Det forløber hovedsagelig på grusstier langt fra almindelige veje og ofte med langt mellem muligheder for at købe forsyninger.

RAD X bringer deltagerne tættere på naturen og ruterne går gennem noget af det bedste gravel-landskab, Danmark har at byde på. Vi kører også to nationalparker; Nationalpark Mols og Nationalpark Thy.

RAD X køres efter “unsupported” regler. Dvs. man selv er ansvarlig for at skaffe mad og drikke, navigere (efter GPS spor), reparere cykel o.l. Halvvejs på alle ruter er der dog mulighed for at få stillet en boks, du selv har pakket på forhånd. 

Deltagerantallet er begrænset til 100 deltagere efter ”først til mølle” princippet.

Alle deltagere får udleveret en GPS til “live tracking”, samt startnummer og goodiebag. Vi byder desuden på snacks og hygge inden starten på eventet på Kaløvig Lystbådehavn v. Aarhus, og mange fede lodtrækningspræmier. 

Som deltager kan du få placeret en “drop boks” ca. midt på ruten, således at det er muligt at skifte tøj og fylde lidt forplejning op osv. Ved “drop-boks” stop vil der være et mindre depot også. 

Det bliver dage med mange timer i sadlen, hvor man ikke skal tænke på andet end sig selv, sin cykel og sine mest basale behov. Ruten vil forløbe på varieret underlag, hvor forskellige cykeltyper vil kunne bruges. Vi anbefaler gravelcykler. 

UDFORDRINGERNE

RAD X 400 – (405km – 3665hm)

Vores korteste udfordring, men både smuk og hård. Du kommer over Mols, gennem Silkeborg skovene og det smukke område omkring Horsens.

RAD X 600 – (578km – 4008hm)

Vores mellemste udfordring. Hård og smuk. Mols Bjerge, søerne omkring Viborg. Silkeborg Skovene og Horsens Fjord. En afsindigt flot tur.

RAD X 900 – (930km -5605hm))

Den hårdeste udfordring. Du får set noget af det smukkeste natur Danmark har at byde på, men det kræver også du har gode ben. En oplevelse for livet.

This post is also available in: English